XXIX Mostra de Jazz de Tortosa

De l'1 al 16 de juliol de 2022, la ciutat de Tortosa torna a acollir la Mostra Jazz Tortosa que aquest any celebra la seva 29a edició. Una edició en la qual es retorna a les dates d’abans de la pandèmia però, igual que en les darreres dues edicions, manté les dues setmanes de durada. Així donem l'oportunitat que no hi hagin excessius concerts cada dia, fet que potencia i distribueix l'assistència a aquests.

El retorn al Teatre Auditori Felip Pedrell per portar a terme els concerts centrals i el retrobament a la programació de figures musicals amb renom mundial, com es la Mike Stern Band com a figura principal, fan que aquesta edició tingui un caràcter especial després de dos anys en els quals ens vàrem haver d'adaptar a les necessitats i condicions sanitàries pertinents.

Hem de tenir en compte que aquest 2022, Tortosa està commemorant el centenari de la mort del gran mestre tortosí Felip Pedrell, portant a terme l'any Pedrell. La XXIX Mostra Jazz Tortosa s'afegeix a aquest esdeveniment realitzant un encàrrec especial per a l'ocasió. Pepe Rivero, un dels pianistes, arranjadors i compositors més reconeguts, conjuntament amb el seu trio de jazz, més un trio de corda i flauta, ens oferiran els arranjaments en clau de jazz, dels tres deixebles de Pedrell més reconeguts mundialment, Albéniz, Falla i Granados.

A part dels concerts centrals, la resta de concerts i actuacions, es continuaran trobant repartits per tota la ciutat i nodrint-se principalment dels grups seleccionats dintre de la XVI edició de l'Espai del Jazz Jove dels Països Catalans. Els carrers, places i terrasses de diferents locals de restauració de la ciutat, seran els escenaris on es desenvoluparan la major part d'aquests concerts.

Jazz Fira Disc, les XIX Jornades gastronòmiques de la cuina cajún, dos concursos fotogràfics, la participació d'Urban Sketchers… són algunes de les activitats complementàries que descobrireudintre de la programació d'aquest any 2022.

Podeu consultar la programació: https://www.jazztortosa.com/es/programacion-2019

divendres 01 juliol 2022
09:00h
Lloc: Tortosa
Sala: Tortosa
Durada: 13h 0min

CONCERTS DE LA XXIX MOSTRA DE JAZZ DE TORTOSA AL TEATRE AUDITORI FELIP PEDRELL

 

  • Divendres 1 de juliol a les 22:30 h.

SOUL TELLER amb la seva banda
Explicant històries de l'ànima

 

  • Dissabte, 2 de juliol a les 22:30 h.

Flumine canta a Sting

 

  • Dimarts, 5 de juliol a les 22:30 h.

MIKE STERN BAND
Featuring: Dennis Cahmbers, Leni Stern, Bob Franceschini & Chris Minh Doky

Entrades a: https://www.jazztortosa.com/ca/venda-dentrades1