Vulgia collaborative #2*

Laura Guarch, Marc Pinyol i Mute8

Joventuts Musicals Tortosa

Música

Activitat externa

Vulgia collaborative és una gira de concerts d’improvisació a càrrec de Laura Guarch inspirada en la seva darrera obra, Vulgia, una peça musical composta únicament amb la seva veu i els sons enregistrats per l’artista a les zones humides de Menorca.
L’artista d’Ulldecona col·labora amb músics de diferents instruments i estils en una experiència única i interdisciplinària on se sumen també artistes visuals de diferents punts d’Espanya i d’Europa. Laura Guarch improvisarà amb la seva veu i textures sonores en interacció amb el baterista de Tivenys establert a Madrid, Marc Pinyol i el duo de visualistes Mute8 format per Albert Roura i Andreu Castells, que respondran en directe a la música amb un espectacle audiovisual.

Després de Tortosa, durant la primera part de 2023 Vulgia collaborative ja té parada a Manchester, Leeds, Reykjavik, Maó i Zurich i col·laboracions amb artistes com Hayley Suviste (clarinet amb efectes, processament sonor); Emma Colemann (cello) i Georgie Buchanan (arpa); Mari Siskova (mimu gloves i disseny d’instruments digitals) i Francesco Fabris (sintetitzadors modulars); i Nebno (veu, textures i micròfons de contacte)

.

dissabte 21 de gener 2023
20:00 h
Lloc: Teatre Auditori Felip Pedrell
Sala: Sala Gran
Durada: 1 h

General: 8.00€

Laura Guarch: veu i textures sonores
Marc Pinyol: bateria i percussió
Mute8 ( Albert Roura i Andreu Castell): espectacle visual