Paquito d’Rivera, Pepe Rivero & Ángela Cervantes

XXXI Mostra de Jazz

Paquito d’Rivera, considerat com un dels millors saxofonistes i clarinetistes del món, ha rebut ni més ni menys que 14 premis Grammy en la seva àmplia trajectòria musical com a autor d’un gran nombre de composicions, que revelen els seus amplis i eclèctics interessos musicals, que van des dels ritmes i melodies afrocubans, incloent-hi les influències recopilades en els seus múltiples viatges, fins als seus orígens musicals.
Pepe Rivero va iniciar els estudis de piano a l’Havana, Cuba, impregnat de la tradició clàssica, i la seva vocació el va portar al jazz .
Procedent d’una família de músics distingits, és un fidel i creatiu practicant d’aquest gènere mundial. Té la virtut d’extrapolar els gèneres existents per crear noves obres, amb estructures sonores innovadores que estableixen les bases per a inèdites i emocionants variacions musicals.
Ángela Cervantes és la cantant eivissenca més internacional, surt de l’illa el 1999 per endinsar-se al món de la música. Durant quatre anys gira per tot el món, interpretant The Great Gig in the Sky, al costat del tribut oficial a Pink Floyd, Brit Floyd.
El 2012 presenta el seu primer treball en solitari, que gira per tot l’estat espanyol, com a guanyadora de la Gira GPS 2013 i Argentina. El 2014 llança un treball a duo al costat del genuí guitarrista, Chema Saiz. El 2015 grava a Cuba el seu segon àlbum com a solista, al costat de la llegendària banda Los Fakires. I el 2021, de la mà del pianista, arranjador i compositor Pepe Rivero, registren el seu àlbum, Olas y Arenas, amb cançons de la portoriquenya Sylvia Rexach.

Si compres les entrades per a tots els concerts en una única transacció, gaudiràs d’un 10% de descompte automàticament.

Entrades
dimarts, 2 juliol
22:00 h
Lloc: Teatre Auditori Felip Pedrell
Sala: Sala gran