Òscar invita*

Òscar Antolí

Joventuts Musicals Tortosa

Oscar Antolí, clarinetista i kaval(ista), va obtenir la llicenciatura en Jazz i Música Moderna a l’ESMUC (Barcelona) i el màster en Música Turca a CODARTS (Rotterdam). Creuant i difuminant la frontera entre aquests dos universos musicals, les seves composicions i interpretacions es basen en les riques tradicions del Mediterrani, combinant-ho amb elements del llenguatge del Jazz.
A través dels seus àlbums «Peninsulas» (2019) i «Isthmus» (2022), amb composicions originals, Antolí es llança en una exploració musical de les penínsules Ibèrica, Balcànica i Anatòlica. La seva artística connecta aquests diversos paisatges sonors mitjançant ponts musicals intricats. En un concert especial, Òscar col·laborarà amb músics de la regió de l’Ebre, presentant peces seleccionades d’aquests àlbums.

Nascut i resident a Tortosa fins als 18 anys, viu a Viena i el seu recorregut musical l’ha portat a reconeguts festivals de jazz a Tòquio, Atenes, Bergen, Tànger, Aarhus, Maastricht, Südtirol, Scarborough… A més del seu projecte personal, col·labora amb veus destacades del Mediterrani Oriental com Sakina Teyna, Alexia Chrysomalli, Basma Jabr, Özlem Bulut i també és un membre d’ensembles musicals com «Quartetto Loco,» «Woody Black 4», «Antolí/Todorovski,» «Roman Britschgi Quartet», entre d’altres.

dissabte 04 maig 2024
20:00 h
Lloc: Museu de Tortosa
Sala: Museu de Tortosa
Durada: 1 h

Gratuït: 0.00€

* Organitza: