El gegant del Pi

Pau Vinyals

Abonament-5

Abonament-9

Teatre

Què passa quan descobreixes que el teu avi, a qui tant estimes, era franquista? Una punyent peça dirigida i interpretada pel conegut actor Pau Vinyals.

En Pau és un home de 33 anys, l’edat de Crist. S’acaba de comprar un pis amb la seva dona al barri del Raval de Barcelona.

És feliç amb la seva feina i la Judit. S’estimen, es miren amb amor i tendresa mentre van traient de les caixes tots els objectes i els col·loquen al seu lloc: un cartell de Tortell Poltrona, un electrocardiograma, fotos, fotos de família feliç; un dinar de Nadal, Setmana Santa, un salt a la piscina… recorda com estimava el seu avi. El seu avi era franquista.

El gegant del Pi és un debut lluminós de l’actor Pau Vinyals com a autor i director. Un procés de creació per trobar les paraules de tots els silencis que habiten una família, un poble. Un viatge del poble a la ciutat i de la ciutat al mig del bosc i del bosc al menjador de casa. De l’espai públic al privat. El gegant del Pi és una autoficció de l’herència rebuda, d’un intent per encarar la construcció d’una llar. Què ha fet la meva família per defensar les seves propietats? De què seríem capaços per defensar casa nostra? Què faríem per salvar un fill?

 

 

 

divendres, 24 febrer 2023
20:30 h
Lloc: Teatre Auditori Felip Pedrell
Sala: Sala Gran
Durada: 80 min

General: 15.00€

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia, direcció i interpretació: Pau Vinyals

Direcció: Júlia Barceló

Espai escènic: Júlia Colomer

Espai sonor: Arnau Vallvé

Assessora de cos: Laura Vago

Direcció de producció: Júlia Simó Puyo

Ajudantia de direcció: Laura Vago i Miguel Uriz

Cassandra Projectes Artístics