Músiques d’arreu del món*

Ethno Catalonia

Proto-fest

Música

Activitat externa

Les entrades per aquest espectacle es podran adquirir a aquest web fins al dia del concert a les 15 h i a la porta de cada espectacle 30 min abans de l’inici.

Ethno Catalonia és un projecte de Joventuts Musicals que reuneix cada any entre 30 i 40 joves músics arribats de tot el món per compartir les músiques tradicionals dels seus respectius països.

Durant 10 dies els joves participen en una residència caracteritzada pel seu funcionament horitzontal i per la sensibilitat intercultural que sosté el projecte. Cada participant viatja amb una composició tradicional a ensenyar als altres, reunint entre tots un repertori de cançons folk provinents dels cinc continents, que s’assaja i presenta públicament en una gira final de concerts al llarg de Catalunya.

Una ocasió irrepetible per gaudir d’un viatge musical privilegiat a través de les tradicions musicals del món, en un projecte en què diàleg, tolerància i comprensió són valors essencials, amb la música com a llenguatge universal capaç de traspassar qualsevol frontera.

 

* organitzat per l’Associació PROTO-Fest Festival de Música de Tortosa

divendres 28 juliol 2023
21:00 h
Lloc: Tortosa
Sala: Jardins del Príncep
Durada: 1 h