Concert inaugural: Les compositores al voltant de Felip Pedrell*

Accent Ensemble & Teresa Garrigosa

Proto-fest

Música

Activitat externa

La venda d’entrades anticipades ha finalitzat. Podreu adquirir entrades 30 minuts abans del concert a la ubicació corresponent.

Accent Ensemble va nàixer arran de la iniciativa d’un grup de músics apassionats per la Música de Cambra que es troba establert i actiu a les Terres de l’Ebre. Cadascun dels músics ha tingut la seva trajectòria personal abans d’iniciar el projecte en comú. Aquest quartet es marca com a fita la recerca, difusió i gaudi arreu del nostre territori del repertori cambrístic de tots els temps.

Entre els diversos interessos musicals en què ha anat aprofundint, Accent>Ensemble es troba en procés de recuperació de patrimoni musical, totalment inèdit, de les dones compositores deixebles del mestre Felip Pedrell (1841-1922), com ara composicions de Ll. Casagemas, Ll. Bosch, N.Freixes o A. Armengol. En aquesta ocasió Accent>Ensemble comptarà, com a artista invitada, amb la reconeguda soprano Teresa Garrigosa, que encapçala la investigació de les dones compositores en el nostre territori.

Teresa Garrigosa serà l’encarregada de dur a terme la conferència Dones compositores que tindrà lloc abans del concert.

* organitzat per l’Associació PROTO-Fest Festival de Música de Tortosa

dimarts 18 juliol 2023
20:30 h
Lloc: Reials Col·legis
Sala: Pati dels Reials Col·legis
Durada: 1 h