Mozart reload

Joan Bagés&Morphosi Ensamble&Roberto Olivan&Kammart Ensemble&Laia Armengol


Propera sessió el 13 novembre
  • Inici | 20:00
    Dura | 90 min.
  • Teatre Auditori Felip Pedrell
    Sala Gran

En escena el 13 novembre

Kammart - Morphosis Ensemble és un conjunt de música instrumental de creació impulsat per Joan Bagés i Rubi i Àlex Sansó i compta amb els millors músics de casa nostra formats, a Catalunya i a l’estranger.

Els concerts per a piano i orquestra de Mozart representen un dels punts creatius més elevats, virtuosos i elaborats de la història de la música occidental. Mozart explorà aquest gènere musical amb 27 concerts per a piano i orquestra. Concerts on Mozart experimentà amb les possibles relacions entre l'instrument solista (el piano) i l'orquestra. Relacions que avui podem equiparar a les relacions entre la música electrònica i instrument musical. Una relació dual, un diàleg amb múltiples possibilitats de combinatòria i significat.

Mozart Reload és un concert que reprèn la idea de DIÀLEG per expandir encara més aquestes relacions. Electrònica combinada amb dansa, amb música instrumental, amb llums, i com a punt central, el concert per a piano i orquestra n. 27 en Sib M de Mozart. Concert també revisionat des de la música contemporània i la dansa però també des de la nitidesa, la calidesa i el virtuosisme clàssic.

Un espectacle, entorn les múltiples relacions que es creen entre els meus jo que em configuren com a ésser humà. El ballarí escenifica, representa, personifica, balla la multiplicitat en el món actual, els rols diversos als quals estem tots i totes sotmeses diàriament i que lluiten per conviure dins d'un jo fragmentat. La recerca d’ordre en el caos aparent del cosmos.

Tot esperant la primavera, un ressorgir de la unitat interna humana que ens permeti sentir-nos serens en mig de la tempesta contemporània.

Un espectacle de creació contemporània, però també un espectacle de música clàssica i dansa amb un dels grans de la dansa de casa nostra, Robert Olivan. Un espectacle on de forma virtuosa es combinen i relacionen gestos musicals i sonors per a crear quelcom nou.

dissabte
13
novembre

20:00 | 90 min.

Mozart reload

Sala Gran | Teatre Auditori Felip Pedrell, Tortosa

Reserva ara! Queden 370 entrades disponibles online