Guillem Albà & Marabunta

Guillem Albà i La Marabunta


Propera sessió el 26 setembre
  • Inici | 19:00
    Dura | 80 min.
  • Teatre Auditori Felip Pedrell
    Sala Gran

En escena el 26 setembre

Un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe.

"GUILLEM ALBÀ & MARABUNTA" és bogeria. És descontrol amb classe.

No voler despentinar-se i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara.
Un show de clown enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. Sketch a tempo matemàtic. A l'escenari els artistes lluiten perquè res no s'entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té cap sentit i tot és possible. No hi ha cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure? Esteu convidats.


Dalt de l'escenari la bogeria experta d'un jove clown a punt d'explotar: GUILLEM ALBÀ.
Mira'l. És ell. Ja és aquí. El nostre frontman té classe i zero dignitat. No la vol per res i la regala a qui la vulgui. Serà millor que no us cordeu els cinturons. Ell és boig i és capaç de tot. Posats a fer, relaxeu-vos i deixeu-vos portar. Us assegurem que no prendreu cap mal.
Més enrere, sis siluetes retallades. Tocant-la amb seguretat i repartint bon joc al mig del camp: LA MARABUNTA, dits ràpids. Sang calenta. Capaços de domesticar qualsevol estil musical que se'ls posi al davant. Sumen background i multipliquen el joc. Són talent madurat i know-how. Són alçada, pes i planta. I mai guarden cap as a la màniga. All in.
Passeu. Què voleu prendre? Busqueu un lloc i oblideu-vos de tot.


Una nova troupe arriba a les vostres retines. Desconnecteu els mòbils i els cervells. Ells són antídot, pólvora i vitamina C. Joc sense conservants: en directe i a la vena.

Són "GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA". L'espectacle total.

 

 

diumenge
26
setembre

19:00 | 80 min.

Guillem Albà & Marabunta

Sala Gran | Teatre Auditori Felip Pedrell, Tortosa

Reserva ara! Queden 212 entrades disponibles online