Les variancions Bilderberg

Sala Trono


Propera sessió el 12 març
  • Inici | 20:30
    Dura | 75 min.
  • Teatre Auditori Felip Pedrell
    Sala Gran

En escena el 12 març

Teatre.


El Club Bildelberg travessa una crisi profunda. Per primer cop els seus plans de control global comencen a fallar, i les persones més poderoses del planeta no pensen tolerar que el món sigui can pixa. Ha arribat l’hora de tornar a prendre el comandament, aquest cop amb l’ajuda de la intel.ligència artificial, en aquesta cimera convocada amb la màxima urgència. Fins i tot els més rics de l’univers saben que toca fer canvis, toca fer variacions.

Com les famoses Variacions Goldberg, que segons diuen, van ser composades per Johann Sebastian Bach per entretenir el comte Kaiserling durant les seves nits d’insomni, les nostres variacions, Les Variacions Bildelberg, escrites per l’Oriol Grau, tenen l’objectiu d’entretenir les nostres nits, embolicant d’humor els temes polítics, socials i tecnològics del nostre dia a dia que, sovint, ens treuen la son. Partint de la informació i de les especulacions que es coneixen sobre l’autèntic Club Bilderberg, format per persones influents en els àmbits empresarials, acadèmics i polítics, nosaltres us presentem, sempre amb el rigor de les produccions de la Sala Trono, la nostra peculiar visió: un espectacle amb format de cabaret polític.

De la mà de 3 intèrprets amb llarga experiència en el gènere com són Miquel Malirac, Alexandra Palomo i Albert Mora, amb música original d’Enric Grau i un sorprenent desplegament visual d’Albert Rué, us farem viatjar i reflexionar sobre el món que ens toca viure a través de textos plens de cinisme i ironia, cançons divertides, coreografies sexis, màgia enlluernadora i mala llet. El Brèxit, en Donald Trump, els països B.R.I.C., el capitalisme, el feixisme, l’envelliment de la població, l’eutanàsia, la vella i la nova religió, la manipulació, la corrupció i un llarg etc. seran la columna vertebral del nostre cabaret.

"No sabem si al final aconseguirem dormir en pau amb tots aquets temes, però el que si sabem és que riurem, reflexionarem i passarem una molt bona estona." Joan Maria Segura i Bernadas, Director de l’obra.

Preu: Platea 15 € I Amfiteatre 10 € I Menors de 25 anys: 6 €

divendres
12
març

20:30 | 75 min.

Les variancions Bilderberg

Sala Gran | Teatre Auditori Felip Pedrell, Tortosa

Reserva ara! Queden 214 entrades disponibles online