Krëodylia

Laura Guarch


Propera sessió el 03 abril
  • Inici | 19:00
    Dura | 75 min.
  • Teatre Auditori Felip Pedrell
    Sala Gran

En escena el 03 abril

“Al final és pop, però sona a vanguardia”
— Santiago Alcanda, Radio 3


Cantant, compositora, creadora interdisciplinar i performer d'Ulldecona.
Després de publicar dos singles autoproduïts el 2020, Fleeting Light i Nàufrags, ara presenta el seu disc de debut KRËODYLIA, coproduït amb Vic Moliner, Pau Brugada, Laia Vallès i Chris Murphy, de la mà de Segell Microscopi.
Guardonada per l'Arts Council England amb una beca per fer recerca en enregistrament sonor de l'entorn, composició i performance, aquesta tardor Laura Guarch viatjarà a Islàndia per enregistrar el so de les glaceres i interactuar-hi amb la seva veu, amb sessions d'enregistrament a Greehouse Studios amb el productor Francesco Fabris.
Establerta a Londres durant els darrers anys, ha rebut dos encàrrecs de composició vocal per part de Spitalfields Music, ha col·laborat com a cantant, compositora i performer en diferents projectes amb les companyies Convex i Plutonyka, ha treballat com a vocalista professional en formacions a cappella i cors de música moderna i ha presentat performance site-specific, rutes participatives amb audio-guia i instal·lacions sonores als festivals Totally Thames (Londres), Spitalfields Music Open Call (Londres) i Inund'art (Girona).
Va estudiar piano clàssic i clarinet al Conservatori de Tortosa, es va graduar a l'ESMUC i ha obtingut un màster en Creació de Performance Contemporània per la Universitat de Londres. Va participar en el programa de TV3 Oh Happy Day amb els Barcelona Gospel Messengers i el seu anterior espectacle Street Vocals l'ha portat a actuar repetidament en festivals a Alemanya, Suïssa, Liechtenstein, el Regne Unit, la República Txeca i Montenegro.

 

 

 

diumenge
03
abril

19:00 | 75 min.

Krëodylia

Sala Gran | Teatre Auditori Felip Pedrell,