Jo vaig amb mi

Vània Producccions


Propera sessió el 13 febrer
  • Inici | 12:00
    Dura | 50 min.
  • Teatre Auditori Felip Pedrell
    Sala Gran

En escena el 13 febrer

Teatre familiar 'Jo vaig amb mi', una adaptació de Paco Mir (Tricicle) del llibre supervendes de Raquel Díaz Reguera, que ja s'ha reeditat deu vegades en castellà i quatre en català. Una obra que tracta sobre l'autoestima i la necessitat de ser nosaltres mateixos.

Sinopsi: 
Val la pena canviar la nostra manera de ser per tal d’agradar als altres? En aquest món de likes, què estem disposats a fer per tal d’agradar?

La Sol és una nena molt especial: duu unes ales i porta ocells al cap. A la Sol li agrada moltíssim un noi que es diu Martí, però en Martí no li fa cas, no la mira mai; de fet, sembla que ni la vegi. Els amics de la Sol li aconsellen que provi de canviar coses de la seva aparença física i de la seva personalitat perquè pugui despertar l'interès d’en Martí, i ella, que està disposada a tot, es desfà les cues dels cabells, es treu les ulleres, les pigues de la cara, les ales i, fins i tot, els ocells del cap.

Afortunadament, la Sol té una família que l’estima molt, que l’ha criat en harmonia, estimulant la comunicació, el respecte i, per descomptat, el sentit de l’humor. Ella soleta arribarà a conclusions precises i decisives per a la seva felicitat...

diumenge
13
febrer

12:00 | 50 min.

Jo vaig amb mi

Sala Gran | Teatre Auditori Felip Pedrell,

Reserva ara! Queden 346 entrades disponibles online