Estat d'Emergència

Producció Nacional de Circ


Propera sessió el 07 maig
  • Inici | 20:30
    Dura | 75 min.
  • Teatre Auditori Felip Pedrell
    Sala Gran

En escena el 07 maig

Circ Contemporani.

I de sobte, ens aturem, descobrim que sí que podíem aturar-nos. Vivències en un món complex a punt del col·lapse.

Un espectacle de creació col·lectiva pensat per mostrar-nos, a través del circ, com veuen el món i com s'enfronten als problemes d'un planeta a punt de col·lapsar i que ha acabat creant-se... en plena emergència sanitària. La pandèmia ha acabat afegint-se a la llarga llista de crisis a les quals s'enfronten també els i les artistes: des del col·lapse ecològic fins a l'auge del feixisme o la crisi de l'habitatge.

El panorama creatiu del circ català ofereix una gran riquesa i diversitat de companyies i creadors que gaudeixen de reconeixement nacional i internacional. Per tal de visibilitzar, compartir i apropar el circ a públics més amplis, i en el marc del Pla d'Impuls del Circ, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Grec Festival de Barcelona posen en marxa la Producció Nacional de Circ. La Producció s'estrenà al passat Festival Grec'20 i inicia la gira al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, des d'on visitarà els principals escenaris públics catalans.

Recomanat a partir de 9 anys.

                     

Preu: General 10 € I Menors de 25 anys: 6 €

 

Si heu comprat entrades amb algun tipus de descompte, haureu de presentar el document que ho acrediti quan accediu al teatre.

divendres
07
maig

20:30 | 75 min.

Estat d'Emergència

Sala Gran | Teatre Auditori Felip Pedrell, Tortosa

Reserva ara! Queden 271 entrades disponibles online