Veure tota la programació

Notícies

L'Ajuntament de Tortosa introdueix diferents millores tècniques al Teatre Auditori Felip Pedrell

31/01/2018

Estan dirigides a la millora del comfort del públic, la seguretat i l'eficiència de l'equipament.

 L'Ajuntament de Tortosa ha dedicat una part de la inversió municipal de 2017 a fer diferents millores tècniques al Teatre Auditori Felip Pedrell, unes accions que tindran continuïtat durant aquest any. Les actuacions estan dirigides a millorar la comfortabilitat i l'experiència dels espectacles, incrementar la seguretat a tota la instal·lació i potenciar l'eficiència tècnica i productivitat de l'equipament.En els últims mesos s'ha actuat a la sala gran, amb una primera fase correctiva en l'adequació de talls i torns motoritzats de l'escenari, així com l'adequació de la il·luminació escènica.Totes aquestes millores s'han pogut realitzar gràcies al suport de la Diputació de Tarragona.

A la sala petita s'ha renovat completament tot el pati de butaques, amb nous seients més confortables, i s'han adquirit elements de transport de material. 

 

 

Durant aquest 2018, hi ha una partida d'inversió reservada per a instal·lar una nova barra d'il·luminació, quatre motors nous, un nou sistema de control remot per a nou barres motoritzades i un quadre de protecció elèctrica. També es monitoritzaran les persianes dels molls de càrrega i descàrrega de l'escenari, es pintarà tot l'interior de l'edifici i es canviarà la pantalla de la sala petita. La regidora de Cultura, Dolors Queralt, ha explicat que si bé la majoria d'aquestes actuacions no seran percebudes d'una forma evident pel públic durant els espectacles, contribueixen d'una manera decisiva a millorar la seva experiència. "Des de l'Ajuntament fem un esforç molt important per mantenir una programació de qualitat i, per tant, és igualment important que aquest esforç es mantingui en l'apartat tècnic, de seguretat i de comoditat per a l'espectador", ha explicat Queralt.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Contacte


Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera,11
43500 - TORTOSA

Tel. oficines 977 51 01 44
Tel. taquilles 977 51 05 35

www.teatreauditoritortosa.cat

Com arribar?


Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona

© 2019 Teatre Auditori Felip Pedrell Passeig de Ribera, 11  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS