Veure tota la programació

Notícies

El projecte "Tots dansen a Tortosa" vol apropar el llenguatge de la dansa al públic més jove

15/02/2017

El projecte està coorganitzat pel Mercat de Les Flors i la Xarxa Transversal

Les ciutats d'Olot, Granollers, Mataró, Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat del Vallès, Manresa i Tortosa, integrants de la Xarxa Transversal, participaran en una iniciativa del Mercat de les Flors de Barcelona i de la mateixa Xarxa Transversal per apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic més jove, un projecte que ara arribarà a bona part del territori català després de desenvolupar-se durant anys a la ciutat de Barcelona.

El projecte "Tots dansen" (que compta amb la col·laboració de l'Institut del Teatre i de l'Institut d'Educació de Barcelona) contempla que el coreògraf que guanya cada any el concurs convocat pel Mercat de les Flors per al "Tot Dansa Barcelona" sigui l'encarregat de traslladar la seva proposta coreogràfica a les ciutats de la xarxa. En aquesta ocasió, serà el ballarí i coreògraf Ramón Baeza qui portarà endavant el projecte en aquest any 2017. Baeza, codirector de la companyía Increpación Danza, formarà als professors dels instituts de Secundària perquè aquests, per la seva part, traslladin aquests coneixements i formació als seus alumnes.

A Tortosa, les professores de l'Institut-Escola Daniel Mangrané de Jesús, conjuntament amb la formadora local, la ballarina i actriu de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa i integrant de la companyía Lo Tat, Marta Viladrich, treballaran amb els alumnes de 1r i 3r d'ESO del Daniel Mangrané. Al final del procés, es realitzaran dos representacions de la coreografia practicada, amb la participació de 80 alumnes, el dia 11 de maig, al matí per a la resta dels seus companys del centre i a la tarda pel públic en general.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Dolors Queralt, acompanyada per Baeza i Viladrich, Beatriz Calero (coordinadora de la Xarxa Transversal) i les professores de l'Institut Daniel Mangrané que treballaran amb l'alumnat, ha presentat aquest projecte al Teatre Auditori Felip Pedrell, en una prèvia a la que han assistit els alumnes participants per escoltar una xerrada del ballarí i conferenciant Toni Jodar, i la projecció d'un breu video introductori a l'activitat.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Contacte


Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera,11
43500 - TORTOSA

Tel. oficines 977 51 01 44
Tel. taquilles 977 51 05 35

www.teatreauditoritortosa.cat

Com arribar?


Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona

© 2018 Teatre Auditori Felip Pedrell Passeig de Ribera, 11  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS