Veure tota la programació

Notícies

L'Ajuntament rehabilita el pavelló 15 de l'antic escorxador i hi trasllada els serveis tècnics municipals de Cultura

08/02/2017

Tortosa se suma al cicle Òpera a Catalunya i incorpora Cosi fan tutte, de Mozart, al programa del Teatre Auditori Felip Pedrell 2017/18

La seu del Museu de Tortosa, l'antic escorxador municipal (1908) de Pau Monguió i factura modernista, suma un nou pavelló rehabilitat -el número 15, que des d'aquesta mateixa setmana acull els serveis tècnics municipals de Cultura. L'Ajuntament ha finalitzat els treballs de condicionament d'aquest espai, de 135 m2, que han tingut un cost de 60.000 euros. Amb aquesta actuació, el consistori ha rehabilitat més del 50 per cent de l'emblemàtic equipament de Remolins, la qual cosa representa una inversió superior als 2,7 milions d'euros. L'edifici acull el Museu i també l'oficina de turisme de les Terres de l'Ebre. L'alcalde, Ferran Bel, i la regidora de Cultura, Dolors Queralt, han presentat avui els resultats d'aquesta actuació.

Cicle Òpera a Catalunya

També avui s'ha donat a conèixer que Tortosa s'incorpora al cicle Òpera a Catalunya, programant l'òpera Cosi fan tutte, de W.A. Mozart, el proper 1 de novembre, dins de la temporada 2017/2018 del Teatre Auditori Felip Pedrell. 

Des de 1989, per iniciativa de la Generalitat de Catalunya i amb l'organització i direcció artística de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell (AAOS), es va ampliar el Festival d'Òpera a Sabadell a diverses poblacions de Catalunya amb el nom de Cicle Òpera a Catalunya. L'objectiu del Cicle és fer arribar l'òpera en viu a altres comarques de Catalunya i descentralitzar aquesta disciplina artística circumscrita històricament a l'àmbit de Barcelona. El Cicle Òpera a Catalunya compta amb onze teatres a tot el país (Sabadell, Reus, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Vic, Lleida, Girona, Granollers, Tarragona i Tortosa). Òpera a Catalunya es proposa millorar la captació de nous públics apostant per la qualitat de les produccions, reforçant la marca i eixamplant la xarxa de teatres membres. 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Contacte


Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera,11
43500 - TORTOSA

Tel. oficines 977 51 01 44
Tel. taquilles 977 51 05 35

www.teatreauditoritortosa.cat

Com arribar?


Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona

© 2018 Teatre Auditori Felip Pedrell Passeig de Ribera, 11  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS