Veure tota la programació
Programació > Temporada gener - juny 2019 > Dansa

Nacidos para bailar*

Los Vivancos


Sala Gran

Dissabte, 09 de febrer - 19:00 h
 

Dissabte, 09 de febrer - 22:00 h
 


Preus: de 20,00 € (Amfiteatre) a 25,00 € (Platea)

Sinopsi:

ENTRADES EXHAURIDES
 
 
Nacidos para bailar és una gran producció en què dansa, arts marcials, humor i virtuosisme musical donen forma a una obra que barreja un espectacular atletisme amb un impactant eclecticisme artístic. L'espectacle compta amb una impressionant banda sonora en què conviuen els mestres del clàssic -com Beethoven o Txaikovski-, amb les cançons més emblemàtiques del rock -de llegendes com Metàl·lica, Deep Purple o Leonard Cohen- i el vibrant ritme del flamenc.

Per al muntatge d'aquest espectacle, Los Vivancos s'han envoltat d'un equip creatiu de primer nivell. El vestuari combina la tecnologia futurista d'E-Tecnileds amb exclusius dissenys de la firma de moda artesanal Vass Eivissa i complements de cuir de Leather Designs, que ha vestit a artistes com Madonna i Beyoncé. En l'escenografia, que uneix risc amb efectes especials, han comptat amb l'assessorament tècnic de l'enginyer espacial de la NASA Eduardo García Llama, qui ajuda a fer que l'escenografia s'integri com a element actiu.

La potent companyia Los Vivancos, formada per sis germans amb noms bíblics: Elías, Judah, Josua, Cristo, Israel i Aaron, porten al Teatre Felip Pedrell el darrer espectacle de la trilogia: Nacidos para bailar, amb la qual han visitat 200 ciutats de 37 països i han fet vibrar 1.800.000 espectadors.
 
*Espectacle organitzat per altres entitats 


Més informació:
http://youtu.be/dn9pps3NLu8
http://losvivancos.com/

LOS VIVANCOS PRODUCCIONES, A.I.E.

Contacte


Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera,11
43500 - TORTOSA

Tel. oficines 977 51 01 44
Tel. taquilles 977 51 05 35

www.teatreauditoritortosa.cat

Com arribar?


Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona

© 2020 Teatre Auditori Felip Pedrell Passeig de Ribera, 11  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS