Veure tota la programació
Programació > Temporada gener - juny 2019 > Cine

Bobbi Jene d'Elvira Lind

El Documental del mes


Sala petita

Diumenge, 17 de març - 19:00 h
 


Preus: gratuït

Durada: 94 min

Sinopsi:

Després de 10 anys d'èxit i fama a Israel, la prestigiosa ballarina Bobbi Jene, pren la difícil decisió de tornar als Estats Units i treballar de forma independent. Amb 30 anys, i bojament enamorada d'un jove ballarí israelià, haurà d'afrontar les conseqüències de deixar l'estabilitat i la zona de confort i lluitar pel seu art en solitari, que esdevindrà més personal i trencador que mai.

Assistim a la lluita d'una dona per a la seva independència, tornant a un país que va preferir deixar anys enrere i a una família de fortes conviccions catòliques. Aquest nou entorn, lluny d'aturar-la, farà aflorar en ella tota la seva creativitat, imposant-se a l'escena de Nova York amb una intensa i violenta peça de dansa en la qual posarà a prova el seu propi llindar de dolor i la seva resistència emocional.
 
SOBRE LA DIRECCIÓ (ELVIRA LIND)
Nascuda l'any 1981 a Copenhaguen, Elvira Lind es va graduar l'any 2006 a la CityVarsity School of Media and Creative Arts a Ciutat del Cap. És especialitzada en cinema documental, i s'ha passat els últims 10 anys treballant en tots els àmbits de la producció en projectes internacionals. L'any 2014 va estrenar el seu primer llargmetratge documental, Songs for Alexis, que es va estrenar a IDFA, Doc New York i CPH: DOX entre altres festivals. Bobbi Jene és la seva segona pel·lícula documental.


Fitxa artística:

Direcció: Elvira Lind
Producció: Julie Leerskov, Sara Stockmann
Coproducció: Mathilde Dedye
Fotografia: Elvira Lind
Edició: Adam Nielsen
Música: Uno Helmersson
So: Martin Sandström

Contacte


Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera,11
43500 - TORTOSA

Tel. oficines 977 51 01 44
Tel. taquilles 977 51 05 35

www.teatreauditoritortosa.cat

Com arribar?


Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona

© 2019 Teatre Auditori Felip Pedrell Passeig de Ribera, 11  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS