Veure tota la programació
Programació > Temporada setembre - desembre 2018 > Cine

Of Fathers and Sons, Talal Derki

El Documental del Mes


Sala petita

Diumenge, 18 de novembre - 19:00 h
 


Preus: gratuït

Durada: 98 min

Sinopsi: VOSCat, VOSEng

Idioma: Àrab


El director de Return to Homs, torna a la seva terra per viure dos anys amb la família d’Abu Osama, membre d’al-Qaeda a Síria. Allà serà testimoni de com els seus fills son entrenats, des de ben petits, per convertir-se en soldats del jihad. Descobrim des de dins què significa créixer amb un pare jihadista.

Els seus dos fills, Osama i Ayman, adoren i admiren al seu pare i obeeixen les seves paraules, però mentre Osama sembla seguir el camí del jihad, Ayman vol tornar a l’escola… Després de guanyar el Premi del Gran Jurat de World Cinema a Sundance, Talal Derki ens sedueix amb una història que, a través del dia a dia dels dos nens, ens permet comprendre la complexitat i la tragèdia del conflicte que viu Síria actualment.EL DIRECTOR

Talal Derki va néixer a Damasc i viu a Berlín des de 2014. Va estudiar direcció de cinema a Atenes i va treballar com a ajudant de direcció de llargmetratges per a nombroses produccions. També va ser director de diversos programes de la televisió àrab entre el 2009 i el 2011. A més, va treballar com a operador de càmera independent per a la CNN i Thomson & Reuters. Els seus curtmetratges i llargmetratges han estat premiats en nombrosos festivals d’arreu del món. El seu documental Return to Homs (DocsBarcelona 2014) va obtenir el Premi a la Millor Pel·lícula al festival i també va guanyar el Premi del Gran Jurat de World Cinema a Sundance el 2014. Aquell mateix any, també va ser membre del jurat internacional d’IDFA.

PREMIS I FESTIVALS

- IDFA, Països Baixos, 2017
- Sundance Filmfestival, EUA, 2017. Premi World Cinema Grand Jury Prize Documentary
- Zagrebdox, Croàcia, 2017
- CPH:DOX, Dinamarca, 2017
- Visions du Reel, Suïssa, 2017


Més informació:
http:////www.youtube.com/watch?v=2N1JYl2Jues

Contacte


Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera,11
43500 - TORTOSA

Tel. oficines 977 51 01 44
Tel. taquilles 977 51 05 35

www.teatreauditoritortosa.cat

Com arribar?


Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona

© 2019 Teatre Auditori Felip Pedrell Passeig de Ribera, 11  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS