Veure tota la programació
Programació > Temporada setembre - desembre 2018 > Cine

Eugenio de Jordi Rovira i Xavier Baig

El Documental del Mes


Sala petita

Diumenge, 21 d'octubre - 19:00 h
 


Preus: gratuït

Durada: 93 min

Sinopsi:

Catalunya (2018

VOSEsp
Idioma: Castellà, Català

 

Vestit sempre de negre, seriós i amb un whisky a la mà. Així és com Eugenio es manté encara ara a la retina de diferents generacions.  Qui no se sap un acudit de l’Eugenio? Però darrere l’home que sempre feia riure, s’hi amaga un altre Eugenio, fora dels escenaris, sense tamboret ni micròfons.

La mort sobtada de la dona de la seva vida va fer caure Eugenio en un pou de foscor a la vegada que el seu èxit explosionava. Dues dècades després de la seva mort, fills, parelles i amics dibuixen l’Eugenio més desconegut.  Què s’amaga darrere el personatge que va marcar un abans i un després en l’art del monòleg humorístic a Espanya?

 

ELS DIRECTORS

Els dos són responsables, junt amb Óscar Moreno, del llargmetratge documental Joana Biarnés, una entre tots (2016) guardonat amb 9 premis en festivals internacionals, entre ells, una Biznaga de Plata al Festival de Màlaga 2016.

Xavier Baig és director i director de fotografia. El 2007 funda, juntament amb Óscar Moreno, la productora Rec Videoproduccions, SCP, des de la qual produeixen i realitzen documentals propis i per encàrrec per a cadenes com TVE, TV3, Antena 3 i Discovery channel.
 
Jordi Rovira és director i guionista. Periodista freelance des de 1998 i Llicenciat en Ciències de la Informació (UAB), Ciències Polítiques i Sociologia (UAB) i Geografia i Història (UNED). Ha realitzat reportatges de caràcter social en una trentena de països com Kosovo, l’Iraq, Sierra Leone o Irlanda del Nord, publicats a El Periódico, El País, El Mundo, Interviu, Avui i La Vanguardia. Des de 2005 combina aquesta feina amb la direcció de Capçalera, revista del Col·legi de Periodistes de Catalunya.


Més informació:
http:////vimeo.com/260934401

Contacte


Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera,11
43500 - TORTOSA

Tel. oficines 977 51 01 44
Tel. taquilles 977 51 05 35

www.teatreauditoritortosa.cat

Com arribar?


Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona

© 2019 Teatre Auditori Felip Pedrell Passeig de Ribera, 11  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS